Registrering

För att anmäla sig till steampunkbalen skall ni fylla i nedanstående fält så att vi kan utvärdera er lämplighet (vi har trots allt vissa standarder) samt betala avgiften à 600kr. När vi bekräftat betalningen är anmälan komplett – alla pengar går oavkortat till hemliga aktiviteter.

Inbetalning sker till Steampunk Götheborg på bankgiro 480-2237 — glöm inte att skriva vem/vilka betalningen avser. Så fort inbetalningen har registrerats meddelar vi er om den ytterst hemliga mötesplatsen på Lennart Torstensonsgatan 3 i Göteborg där vi ses kl. 18:00 den 6:e oktober 2018.

Registrering av deltagande kan ske fram till den 27:e september eller tills platserna tar slut. Det finns i dagsläget ett okänt antal av 100 platser kvar.

För övriga frågor, avanmälan m.m., kontakta oss på bal@steampunkgbg.se. Lösenordet nedan används endast för att senare uppdatera en redan gjord anmälan (om man e.g. vill ändra alias) och kan utelämnas.

Anmälan är stängd.

Anmälan till balen är nu stängd — kvarstår några frågor eller om någonting behöver ändras så kontakta oss på ovanstående e-post adress.